Ethena er klar for sommeren. Mast er montert og rigget. I år gikk arbeidet på mange måter lettere enn i fjor. Dette året visste vi hva som skulle gjøres – og ikke minst hvordan. Vi gleder oss til ferie og ta henne med på langtur igjen.

Hva har skjedd i år? Det var en baugskade som er reparert, vi har fått komplett lanterneføring på plass. Helt i toppen av masta så vi at metallet som holder akterstagene, var bøyd og svekket. Dette er nå sveiset og forsterket. En annen ting vi oppdaget var at vi trengte å få reparert fuktskade på bommen. Det er byttet ut et stykke og vi har nå en solid renne til å holde storseils bomliket på plass.  Vi har også fått bygget kasse til vår gear/gass fjernstyring. 

Det ble mer enn vi hadde tenkt oss, men alt i alt har vi nå både fåttt pusset og vedlikeholdt og også reparert og oppgradert Ethena, slik at den er bedre, tryggere og vil holde seg flott i mange mange år enda. Når vi nå også har fått nytt toalett, og kartplotter installert, da er det ikke mye mer å «finne på». -Eller forresten, jeg mistenker at vi nok vil kunne finne flere ting å ønske oss.

Reklamer